Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pitta Kathalu

Pitta Kathalu

19/02/2021 | Flixfilm

Se Pitta Kathalu på Netflix

Indspilningsår: 2021
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Nag Ashwin, Tharun Bhascker Dhaassyam, B.V. Nandini Reddy, Sankalp Reddy
Skuespillere: Lakshmi Manchu, Saanve Megghana, Abhay Bethiganti, Jagapathi Babu
Spilletid: 150 min
Land: India
Sprog: Telugu, Hindi
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Antologiens fire fortællinger udforsker kærlighedens mørkere sider fra hemmeligheder og løgne til jalousi og kontrol.

Pitta Kathalu (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pitta Kathalu på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pitta Kathalu (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pitta Kathalu (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pitta Kathalu, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pitta Kathalu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar