Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Pixar-instruktør instruerer nye afsnit af Stranger Things

Pixar-instruktør instruerer nye afsnit af Stranger Things

10/02/2017 | Flixfilm

Den amerikanske filminstruktør Andrew Stanton, som er tilknyttet animationsstudiet Pixar og har instrueret bl.a. Find Nemo, Find Dory og Wall-E, vil instruere to afsnit i den nye sæson af Netflix-serien Stranger Things.

Det skriver nyhedsmediet Entertainment Weekly.

Andrew Stanton er øjensynligt så stor fan af Netflix-serien, at han greb telefonen og ringede til producer Shawn Levy (Arrival), og bad om at komme bag kameraet.

Shawn uddyber; “Andrew ringede til mig ud af det blå og fortalte at han elsker Stranger Things og at det ville være en ære hvis han måtte være med.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Med Andrew Stantons evner for at skabe succesfulde og eventyrlige film for Pixar, skulle der formodentlig ikke megen overvejelse til at give ham grønt lys. Andrew Stanton skal således instruere afsnit 5 og 6 i den nye Stranger Things sæson 2.

The Duffer Brothers som stod bag første sæson af Stranger Things vil dog stadig være involveret i den nye sæson, men vil kun instruere sæsonens afsnit 1, 2, 8, og 9. De resterende vil blive fordelt mellem Andrew Stanton, Shawn Levy og Rebecca Thomas (Electrick Children).

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 46 – 2021)

Det er blot få dage siden, at streamingtjenesten Netflix udsendte første teaser-trailer fra den kommende sæson af Stranger Things, som er sat til at udkomme til Halloween, som falder den 31. oktober.

Se traileren fra Stranger Things sæson 2 her: Stranger Things sæson 2: Premieredato og teaser-trailer.

Stranger Things er en kærlighedserklæring til 80’erne og den foregår i 1980’ernes Montauk, Long Island, hvor en ung dreng forsvinder ud af den blå luft. Mens venner, familie og politi leder efter drengen bliver de trukket ind i et ekstraordinært mysterium, der involverer tophemmelige offentlige eksperimenter, skræmmende overnaturlige kræfter, og en meget mærkelig lille pige.

Se første sæson af Stranger Things på Netflix i dag.    Skriv kommentar