Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pixel Theory

Pixel Theory

18/11/2022 | Flixfilm

Pixel Theory på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Sci-Fi
Instruktion: Alberto Carpintero, Mar Delgado, Esaú Dharma
Skuespillere: Victoria E. Peinado, Luis Garach, Ana Ibáñez
Spilletid: 90 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I seks kortfilm portrætteres forskellige instruktørers visioner for en verden, hvor et nyt computerprogram vender op og ned på tilgængeligheden af universel viden.

Pixel Theory havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pixel Theory på YouTube.Se Pixel Theory på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pixel Theory ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pixel Theory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pixel Theory, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pixel Theory er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar