Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pixels

28/11/2019 | Flixfilm

Se Pixels på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Comedy, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Chris Columbus
Skuespillere: Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage
Spilletid: 105 min
Land: USA, China, Canada
Sprog: English, Hindi, Japanese
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Da kloden angribes af rumvæsener ligesom i et gammelt videospil, tager præsidenten og hans barndomsvenner (en gruppe spillehalskonger) affære.Se Pixels på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pixels havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pixels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Pixels:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pixels er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pixels stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar