Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pixels

27/11/2022 | Flixfilm

Pixels på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Comedy, Fantasy
Instruktion: Chris Columbus
Skuespillere: Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan
Spilletid: 105 min
Land: United States, China, Canada
Sprog: English, Hindi, Japanese
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Da kloden angribes af rumvæsener ligesom i et gammelt videospil, tager præsidenten og hans barndomsvenner (en gruppe spillehalskonger) affære.Se Pixels på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Pixels havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pixels på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Pixels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pixels stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pixels, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pixels er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar