Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

PJ Masks

27/03/2020 | Flixfilm

Se PJ Masks på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Animation, Action, Adventure, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kyle Breitkopf, Addison Holley, Juan Luis Bonilla, Brianna Daguanno
Spilletid: 24 min
Land: France, UK
Sprog: French, English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Tre 6-årige lever et normalt liv om dagen, men om natten forvandles de til superhelte, der bekæmper kriminalitet som pyjamasheltene.


Se PJ Masks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPJ Masks (Pyjamasheltene) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om PJ Masks (Pyjamasheltene) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til PJ Masks herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til PJ Masks (Pyjamasheltene) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at PJ Masks (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar