Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

PK

29/04/2020 | Flixfilm

Se PK på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Musical, Sci-Fi
Instruktør: Rajkumar Hirani
Skuespillere: Aamir Khan, Rajinder Sharma Nanu, Anushka Sharma, Sushant Singh Rajput
Spilletid: 153 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Aamir Khan vender tilbage sammen med Rajkumar Hirani for at spille en alkoholisk social korsfarer i en politisk satire om korruptionens omfang i Indien.

PK havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se PK på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om PK ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at PK stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame PK, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til PK er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar