Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Plan B: True

Plan B: True

01/06/2015 | Flixfilm

Se Plan B: True på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Short, Sport
Instruktør: Erik Bragg
Skuespillere: Scott Decenzo, Pat Duffy, Felipe Gustavo, Chris Joslin
Spilletid: 43 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Ryan Sheckler, Chris Joslin, Felipe Gustavo m.fl. viser fantastiske tricks og spektakulære styrt i denne samling fra Plan B-skateboards.


Se Plan B: True på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Plan B: True havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Plan B: True ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Plan B: True:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Plan B: True er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Plan B: True stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar