Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Plan B

15/12/2015 | Flixfilm

Se Plan B på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Marco Berger
Skuespillere: Manuel Vignau, Lucas Ferraro, Mercedes Quinteros, Damián Canduci
Spilletid: 103 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Efter at hendes tabermand bliver likvideret og efterlader hende bunker af spillegæld, tager en forsagt enke arbejde som usandsynlig lejemorder.


Se Plan B på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPlan B havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Plan B ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Plan B herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Plan B er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Plan B stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar