Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Plan Coeur

Plan Coeur

11/10/2019 | Ingen kommentarer

Se Plan Coeur på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da pariserpigen Elsa bliver besat af sin ekskæreste, hyrer hendes bedste venner i hemmelighed en escortfyr til at hjælpe hende videre. Men planen virker alt for godt.


Se Plan Coeur på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Plan Coeur (Hvad hjertet vil) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Plan Coeur (Hvad hjertet vil) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Plan Coeur herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Plan Coeur (Hvad hjertet vil) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Plan Coeur (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar