Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Planes: Fire & Rescue

Planes: Fire & Rescue

07/01/2016 | Flixfilm

Se Planes: Fire & Rescue på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Roberts Gannaway
Skuespillere: Dane Cook, Ed Harris, Julie Bowen, Curtis Armstrong
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da den legendariske kapflyver Dusty Crophopper opdager en maskinfejl, der gør det for farligt at konkurrere, begynder han at slukke brande fra luften i stedet.

Planes: Fire & Rescue havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Planes: Fire & Rescue på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Planes: Fire & Rescue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Planes: Fire & Rescue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Planes: Fire & Rescue, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Planes: Fire & Rescue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar