Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Planes: Fire & Rescue

Planes: Fire & Rescue

07/01/2016

Se Planes: Fire & Rescue på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Roberts Gannaway
Skuespillere: Dane Cook, Ed Harris, Julie Bowen, Curtis Armstrong
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Da den legendariske kapflyver Dusty Crophopper opdager en maskinfejl, der gør det for farligt at konkurrere, begynder han at slukke brande fra luften i stedet.


Se Planes: Fire & Rescue på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Planes: Fire & Rescue havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Planes: Fire & Rescue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Planes: Fire & Rescue herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Planes: Fire & Rescue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Planes: Fire & Rescue stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar