Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Planes para mañana

Planes para mañana

27/06/2022 | Flixfilm

Planes para mañana på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fire kvinders skæbner krydser hinanden på en vigtig dag, hvor de skal træffe personlige beslutninger, som kan påvirke deres liv for evigt.

Planes para mañana havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Planes para mañana på YouTube.Se Planes para mañana på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Planes para mañana ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Planes para mañana stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Planes para mañana, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Planes para mañana er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar