Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Planes

17/03/2015 | Flixfilm

Planes på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Klay Hall
Skuespillere: Carlos Alazraqui, Dane Cook, Stacy Keach
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, French, German, Mandarin, Icelandic
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Dusty har travlt med at gøde marker, men hans drøm er at deltage i en berømt flykonkurrence. Først må han dog overvinde sin højdeskræk.

Planes havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Planes på YouTube.Se Planes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Planes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Planes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Planes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Planes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar