Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Planes

17/03/2015 | Flixfilm

Se Planes på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Klay Hall
Skuespillere: Dane Cook, Stacy Keach, Brad Garrett, Teri Hatcher
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Dusty har travlt med at gøde marker, men hans drøm er at deltage i en berømt flykonkurrence. Først må han dog overvinde sin højdeskræk.


Se Planes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPlanes havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Planes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Planes herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Planes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Planes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar