Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Plastic Cup Boyz: Laughing My Mask Off!

Plastic Cup Boyz: Laughing My Mask Off!

27/07/2021 | Flixfilm

Plastic Cup Boyz: Laughing My Mask Off! på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Royale Watkins
Skuespillere: Will 'Spank' Horton, Na'im Lynn, Joey Wells
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Komikergruppen The Plastic Cup Boyz kaster om sig med rappe replikker i Atlanta i disse tre rå og livlige standup-specials.Se Plastic Cup Boyz: Laughing My Mask Off! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Plastic Cup Boyz: Laughing My Mask Off! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Plastic Cup Boyz: Laughing My Mask Off! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Plastic Cup Boyz: Laughing My Mask Off! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Plastic Cup Boyz: Laughing My Mask Off! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Plastic Cup Boyz: Laughing My Mask Off!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Plastic Cup Boyz: Laughing My Mask Off! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar