Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Play Date

Play Date

31/08/2017 | Flixfilm

Se Play Date på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Short, Comedy, Drama
Instruktør: Paige Morrow Kimball
Skuespillere: Markell Andrew, Rozie Bacchi, Corey Blake, Matthew Brown
Spilletid: 15 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: En kandidatstuderende i 30'erne trøster en stille, ung pige, som har mistet sin mor, og ender med at erfare, hvad det betyder at være voksen.


Se Play Date på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPlay Date havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Play Date ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Play Date herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Play Date er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Play Date stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar