Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Playdate

03/11/2013 | Flixfilm

Se Playdate på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Andrew C. Erin
Skuespillere: Marguerite Moreau, Richard Ruccolo, Abby Brammell, Natalie Alyn Lind
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: Efter at være blevet gode venner med de nye naboer begynder Emily Valentine at indse, at de nye naboer skjuler en dødelig hemmelighed.


Se Playdate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPlaydate havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Playdate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Playdate herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Playdate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Playdate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar