Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Player

19/12/2016 | Flixfilm

Se Player på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy
Instruktør: Tomas Villum Jensen
Skuespillere: Rasmus Bjerg, Casper Christensen, Ellen Hillingsø, Lars Brygmann
Spilletid: 79 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, English, French
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Der bliver fyret lidt op under en småkedelig advokat, da han franarres millioner. Heldigvis møder han snart sin ridder: en gammel kammerat med hang til spil.


Se Player på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPlayer havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Player ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Player herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Player er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Player stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar