Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Playground

Playground

11/09/2022 | Flixfilm

Playground på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Animation, Short
Instruktion: Ryosuke Oshiro
Skuespillere: N/A
Spilletid: 5 min
Land: Japan
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Denne dokumentar fra 2014 følger en mand fra Afghanistan, der forsøger at tilpasse sig et nyt liv i Paris, imens han afventer svar på sin asylansøgning.

Playground havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Playground på YouTube.Se Playground på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Playground ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Playground stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Playground, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Playground er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar