Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Playing for Time

Playing for Time

01/12/2017 | Flixfilm

Se Playing for Time på Netflix

Indspilningsår: 1980
Genre: Drama, Music
Instruktør: Daniel Mann, Joseph Sargent
Skuespillere: Vanessa Redgrave, Jane Alexander, Maud Adams, Christine Baranski
Spilletid: 150 min
Land: USA
Sprog: English, German, French
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En jødisk musiker fanges af nazisterne og sendes til Auschwitz, hvor hun sættes til at spille for andre fanger, der marcherer mod døden i gaskamrene.


Se Playing for Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPlaying for Time havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Playing for Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Playing for Time herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Playing for Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Playing for Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar