Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Playing Hard

Playing Hard

05/04/2019 | Flixfilm

Se Playing Hard på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Jean-Simon Chartier
Skuespillere: Stéphane Cardin, Luc Duchaine, Yannis Mallat, Jason Vandenberghe
Spilletid: 92 min
Land: Canada, USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Kom med ind hos Ubisoft, og følg designeren Jason VandenBerghes kamp for at skabe computerspillet "For Honor" gennem fire år.


Se Playing Hard på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPlaying Hard havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Playing Hard ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Playing Hard herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Playing Hard er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Playing Hard stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar