Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Playing It Cool

Playing It Cool

01/04/2017 | Flixfilm

Se Playing It Cool på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Justin Reardon
Skuespillere: Chris Evans, Michelle Monaghan, Topher Grace, Aubrey Plaza
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En kynisk drejebogsforfatter, som er tvunget til at skrive en romantisk komedie, konfronteres med en kliché, da han møder en smuk kvinde, som ikke er ledig.


Se Playing It Cool på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPlaying It Cool havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Playing It Cool ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Playing It Cool herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Playing It Cool er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Playing It Cool stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar