Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Playing with Fire

Playing with Fire

31/05/2019 | Flixfilm

Playing with Fire på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Andy Fickman
Skuespillere: John Cena, Keegan-Michael Key, John Leguizamo
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, French
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Tre velstående kvinder – herunder en mor og hendes datter – falder pladask for en forførende mand i Colombias kaffetrekant.

Playing with Fire (Jugar con fuego: Leg med ilden) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Playing with Fire på YouTube.Se Playing with Fire på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Playing with Fire (Jugar con fuego: Leg med ilden) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Playing with Fire (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Playing with Fire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Playing with Fire (Jugar con fuego: Leg med ilden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar