Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Playing with Fire

Playing with Fire

31/05/2019

Se Playing with Fire på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Andy Fickman
Skuespillere: John Cena, Keegan-Michael Key, John Leguizamo, Tyler Mane
Spilletid: 96 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Resumé: Tre velstående kvinder – herunder en mor og hendes datter – falder pladask for en forførende mand i Colombias kaffetrekant.


Se Playing with Fire på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Playing with Fire (Jugar con fuego: Leg med ilden) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Playing with Fire (Jugar con fuego: Leg med ilden) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Playing with Fire herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Playing with Fire (Jugar con fuego: Leg med ilden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Playing with Fire (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar