Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Playmobil: The Movie

Playmobil: The Movie

01/06/2021 | Flixfilm

Playmobil: The Movie på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Lino DiSalvo
Skuespillere: Anya Taylor-Joy, Jim Gaffigan, Gabriel Bateman
Spilletid: 99 min
Land: France, United Kingdom, Germany, China, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Den snu Marla lander i en verden af Playmobil-legetøj, hvor hun danner par med en hemmelig agent og en madbilchauffør på en mission, der skal løse et mysterium.

Playmobil: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Playmobil: The Movie på YouTube.Se Playmobil: The Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Playmobil: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Playmobil: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Playmobil: The Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Playmobil: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar