Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Please Like Me

Please Like Me

07/02/2017 | Flixfilm

Se Please Like Me på Netflix

Indspilningsår: 2013–2016
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Josh Thomas, Thomas Ward, John, Debra Lawrance
Spilletid: 29 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Da Joshs kæreste dropper ham, indser han, at han er bøsse, går i seng med en tiltrækkende bekendt og flytter ind hos sin selvmordstruede mor.

Please Like Me (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Please Like Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Please Like Me (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Please Like Me (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Please Like Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Please Like Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar