Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Please Like Me

Please Like Me

07/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Please Like Me på Netflix

Indspilningsår: 2013–2016
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Josh Thomas, Thomas Ward, John, Debra Lawrance
Spilletid: 29 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Resumé: Da Joshs kæreste dropper ham, indser han, at han er bøsse, går i seng med en tiltrækkende bekendt og flytter ind hos sin selvmordstruede mor.


Se Please Like Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Please Like Me (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Please Like Me (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Please Like Me herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Please Like Me er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Please Like Me (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar