Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Please Stand By

Please Stand By

03/12/2018 | Flixfilm

Se Please Stand By på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Ben Lewin
Skuespillere: Dakota Fanning, Alice Eve, Toni Collette, Lexi Aaron
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English, Klingon
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En ung kvinde med autisme flygter til Hollywood, hvor hun har planer om personligt at aflevere sit Star Trek-filmmanuskript.


Se Please Stand By på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPlease Stand By havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Please Stand By ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Please Stand By herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Please Stand By er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Please Stand By stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar