Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Plot for Peace

Plot for Peace

01/07/2015 | Flixfilm

Plot for Peace på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary, History, Thriller
Instruktion: Carlos Agulló, Mandy Jacobson
Skuespillere: Jean-Yves Ollivier, Winnie Mandela, Thabo Mbeki
Spilletid: 84 min
Land: South Africa
Sprog: English, French, Portuguese, Afrikaans, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Følg den sande historie om den franske forretningsmand Jean-Yves Ollivier, hvis politiske indsats var medvirkende til at afslutte perioden med apartheid i Sydafrika.

Plot for Peace havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Plot for Peace på YouTube.Se Plot for Peace på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Plot for Peace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Plot for Peace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Plot for Peace, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Plot for Peace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar