Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Plot for Peace

Plot for Peace

01/07/2015 | Flixfilm

Se Plot for Peace på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, History, Thriller
Instruktør: Carlos Agulló, Mandy Jacobson
Skuespillere: Jean-Yves Ollivier, Winnie Mandela, Thabo Mbeki, Matthews Phosa
Spilletid: 84 min
Land: South Africa
Sprog: English, French, Portuguese, Afrikaans, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Følg den sande historie om den franske forretningsmand Jean-Yves Ollivier, hvis politiske indsats var medvirkende til at afslutte perioden med apartheid i Sydafrika.


Se Plot for Peace på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPlot for Peace havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Plot for Peace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Plot for Peace herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Plot for Peace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Plot for Peace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar