Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pludselig paradis

Pludselig paradis

26/06/2022 | Flixfilm

Pludselig paradis på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En kunstner, der arbejder med visuelle effekter, møder på Ischia en charmerende kvinde, som ændrer hans kyniske syn på kærligheden. Men er hun for god til at være ægte?

Pludselig paradis havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pludselig paradis på YouTube.Se Pludselig paradis på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pludselig paradis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pludselig paradis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pludselig paradis, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pludselig paradis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar