Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » PNL – Dans La Légende Tour

PNL – Dans La Légende Tour

05/07/2020 | Flixfilm

Se PNL – Dans La Légende Tour på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den franske rapduo PNL leverer et fascinerende visuelt show og spiller populære numre, blandt andet fra deres album Dans la légende, i Bercy Arena i Paris.

PNL – Dans La Légende Tour havde premiere på Netflix Danmark den 5. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til PNL – Dans La Légende Tour på YouTube.Se PNL – Dans La Légende Tour på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om PNL – Dans La Légende Tour ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at PNL – Dans La Légende Tour stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame PNL – Dans La Légende Tour, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til PNL – Dans La Légende Tour er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar