Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Poacher

30/09/2020 | Flixfilm

Se Poacher på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Short, Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Tom Whitworth
Skuespillere: Brian Ogola, Davina Leonard, Lenny Juma, Shiviske Shivisi
Spilletid: 29 min
Land: UK, Kenya
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En modig landmand stjæler ulovligt elfenben fra en gruppe internationale terrorister og må kæmpe for at undslippe deres dødsensfarlige spil.Se Poacher på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Poacher havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Poacher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Poacher:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Poacher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Poacher stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar