Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pocoyo

15/12/2013 | Flixfilm

Se Pocoyo på Netflix

Indspilningsår: 2005–
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Stephen Fry, Alex Marty
Spilletid: 7 min
Land: Spain, UK
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: For den lille dreng Pocoyo handler livet om at udforske alting i denne livagtige og flot animerede eventyrserie for børn i førskolealderen.


Se Pocoyo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPocoyo havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pocoyo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pocoyo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pocoyo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pocoyo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar