Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Point and Shoot

Point and Shoot

01/08/2015 | Flixfilm

Point and Shoot på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktion: Marshall Curry
Skuespillere: Joseph Oliveira, Matt Sager, Matthew Vandyke
Spilletid: 83 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En amerikaner tager på motorcykeltur gennem Mellemøsten på jagt efter eventyr og selvrealisering og slutter sig til frihedskæmpere i Libyen.

Point and Shoot havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Point and Shoot på YouTube.Se Point and Shoot på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Point and Shoot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Point and Shoot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Point and Shoot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Point and Shoot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar