Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Point Blank

Point Blank

12/07/2019 | Flixfilm

Point Blank på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Joe Lynch
Skuespillere: Frank Grillo, Stuart F. Wilson, Buster Reeves
Spilletid: 86 min
Land: France, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: For at redde sin gravide kone bliver en akutsygeplejerske tvunget til at hjælpe en såret mordmistænkt i et kapløb med tiden og i kamp med korrupte betjente.

Point Blank havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Point Blank på YouTube.Se Point Blank på NetflixAnmeldelse: Point Blank

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Point Blank ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Point Blank stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Point Blank, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Point Blank er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar