Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Point Blank

Point Blank

12/07/2019 | Flixfilm

Se Point Blank på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Joe Lynch
Skuespillere: Frank Grillo, Stuart F. Wilson, Buster Reeves, Christian Cooke
Spilletid: 86 min
Land: France, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: For at redde sin gravide kone bliver en akutsygeplejerske tvunget til at hjælpe en såret mordmistænkt i et kapløb med tiden og i kamp med korrupte betjente.


Se Point Blank på Netflix

Anmeldelse: Point Blank

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPoint Blank havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Point Blank ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Point Blank herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Point Blank er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Point Blank stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar