Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Point Blank

Point Blank

15/11/2013 | Flixfilm

Se Point Blank på Netflix

Indspilningsår: 1967
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: John Boorman
Skuespillere: Lee Marvin, Angie Dickinson, Keenan Wynn, Carroll O'Connor
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Samuels højgravide hustru kidnappes lige for øjnene af ham, og han selv bliver slået bevidstløs. Han finder ud af, at den ansvarlige er den farlige forbryder Sartet.


Se Point Blank på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPoint Blank havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Point Blank ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Point Blank herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Point Blank er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Point Blank stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar