Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Point Blank

Point Blank

15/11/2013 | Ingen kommentarer

Se Point Blank på Netflix

Indspilningsår: 1967
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: John Boorman
Skuespillere: Lee Marvin, Angie Dickinson, Keenan Wynn, Carroll O'Connor
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Samuels højgravide hustru kidnappes lige for øjnene af ham, og han selv bliver slået bevidstløs. Han finder ud af, at den ansvarlige er den farlige forbryder Sartet.


Se Point Blank på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Point Blank havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Point Blank ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Point Blank herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Point Blank er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Point Blank stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar