Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Point Break

Point Break

08/09/2017 | Flixfilm

Se Point Break på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Crime, Sport, Thriller
Instruktør: Ericson Core
Skuespillere: Edgar Ramírez, Luke Bracey, Ray Winstone, Teresa Palmer
Spilletid: 114 min
Land: China, Germany, USA, Austria, Italy, Canada
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Som tidligere motocrossstjerne er denne FBI-agent særligt kvalificeret til at afsløre øko-terrorister, der søger oplysninger ved at begå ekstreme kup.


Se Point Break på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPoint Break havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Point Break ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Point Break herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Point Break er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Point Break stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar