Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Poisoned: The Dirty Truth About Your Food

Poisoned: The Dirty Truth About Your Food

02/08/2023 | Flixfilm

Poisoned: The Dirty Truth About Your Food på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary
Instruktion: Stephanie Soechtig
Skuespillere: Darin Detwiler
Spilletid: 83 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Gennem afslørende interviews med eksperter og ofres familier undersøger denne gribende dokumentar problemet med dødbringende fødevarebårne sygdomme i USA.Se Poisoned: The Dirty Truth About Your Food på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Poisoned: The Dirty Truth About Your Food havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Poisoned: The Dirty Truth About Your Food på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Poisoned: The Dirty Truth About Your Food ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Poisoned: The Dirty Truth About Your Food stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Poisoned: The Dirty Truth About Your Food, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Poisoned: The Dirty Truth About Your Food er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar