Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pojkarna

15/11/2020 | Flixfilm

Se Pojkarna på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at være blevet mobbet på skolen overvejer tre teenagepiger, om det er bedre at være dreng. Og får deres ønske opfyldt med nektaren fra en magisk blomst.Se Pojkarna på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pojkarna havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pojkarna ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Pojkarna:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pojkarna er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pojkarna stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar