Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pojkarna

15/11/2020 | Flixfilm

Pojkarna på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at være blevet mobbet på skolen overvejer tre teenagepiger, om det er bedre at være dreng. Og får deres ønske opfyldt med nektaren fra en magisk blomst.

Pojkarna havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pojkarna på YouTube.Se Pojkarna på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pojkarna ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pojkarna stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pojkarna, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pojkarna er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar