Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Detective Pikachu

Detective Pikachu

02/03/2020 | Flixfilm

Se Detective Pikachu på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Comedy, Family, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: Rob Letterman
Skuespillere: Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, Bill Nighy
Spilletid: 104 min
Land: USA, Japan, UK, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: I en verden, hvor mennesker og Pokémon sameksisterer, går en karismatisk superdetektiv sammen med sin forsvundne partners søn for at opklare sagen om hans forsvinden.


Se Detective Pikachu på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDetective Pikachu havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Detective Pikachu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Detective Pikachu herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Detective Pikachu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Detective Pikachu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar