Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Detective Pikachu

Detective Pikachu

02/03/2020 | Flixfilm

Se Detective Pikachu på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Comedy, Family, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: Rob Letterman
Skuespillere: Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, Bill Nighy
Spilletid: 104 min
Land: USA, Japan, UK, Canada
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I en verden, hvor mennesker og Pokémon sameksisterer, går en karismatisk superdetektiv sammen med sin forsvundne partners søn for at opklare sagen om hans forsvinden.

Detective Pikachu havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Detective Pikachu på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Detective Pikachu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Detective Pikachu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Detective Pikachu, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Detective Pikachu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar