Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Pokémon’-film får nyt liv på Netflix

‘Pokémon’-film får nyt liv på Netflix

25/01/2020 | Flixfilm

Pokémon film får nyt liv på NetflixI 1998 udkom den første ‘Pokémon’-film – ‘Pokémon: The First Movie: Mewtwo Strikes Back’ – og nu er Netflix klar til at give filmen en overhaling.

Den 27. februar har streamingtjenesten nemlig premiere på ‘Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution’, som er et CGI-remake af den originale film.

Se en trailer til animationsfilmen nederst i artiklen.

Filmen følger Ash, Pikachu og deres venner, og fortæller den uforglemmelige historie om Mewtwo, der bliver skabt ved et tilfælde i et laboratorium.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution’ udkom sidste år i Japan og indtjente mere end 150 millioner kroner. Anmeldelserne har været acceptable, men som mediet IGN skriver i deres anmeldelse, så fixer filmen ikke den skøre historie, som blev introduceret i den originale film. Det animerede udtryk får dog ros.

LÆS OGSÅ   Netflix lukker to serier

Det er på nuværende tidspunkt usikkert om filmen vil kunne ses på Netflix med dansk tale, men de originale japanske stemmer vil i hvert fald være tilgængelige.

Netflix tilbyder foruden den kommende ‘Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution’ på en masse Pokémon-underholdning og blandt serierne og filmene, som netop nu ligger tilgængelige på dansk Netflix finder man ‘Pokémon the Movie: Power of Us‘, ‘Pokémon The Series: Sun & Moon‘ og ‘Pokémon the Movie: I Choose You!‘.

Se ‘Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution’ på Netflix Danmark fra den 27. februar.
Skriv kommentar