Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Pokémon’-film får nyt liv på Netflix

‘Pokémon’-film får nyt liv på Netflix

25/01/2020 | Flixfilm

Pokémon film får nyt liv på NetflixI 1998 udkom den første ‘Pokémon’-film – ‘Pokémon: The First Movie: Mewtwo Strikes Back’ – og nu er Netflix klar til at give filmen en overhaling.

Den 27. februar har streamingtjenesten nemlig premiere på ‘Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution’, som er et CGI-remake af den originale film.

Se en trailer til animationsfilmen nederst i artiklen.

Filmen følger Ash, Pikachu og deres venner, og fortæller den uforglemmelige historie om Mewtwo, der bliver skabt ved et tilfælde i et laboratorium.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution’ udkom sidste år i Japan og indtjente mere end 150 millioner kroner. Anmeldelserne har været acceptable, men som mediet IGN skriver i deres anmeldelse, så fixer filmen ikke den skøre historie, som blev introduceret i den originale film. Det animerede udtryk får dog ros.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i september 2021

Det er på nuværende tidspunkt usikkert om filmen vil kunne ses på Netflix med dansk tale, men de originale japanske stemmer vil i hvert fald være tilgængelige.

Netflix tilbyder foruden den kommende ‘Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution’ på en masse Pokémon-underholdning og blandt serierne og filmene, som netop nu ligger tilgængelige på dansk Netflix finder man ‘Pokémon the Movie: Power of Us‘, ‘Pokémon The Series: Sun & Moon‘ og ‘Pokémon the Movie: I Choose You!‘.

Se ‘Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution’ på Netflix Danmark fra den 27. februar.    Skriv kommentar