Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pokémon: Happy Birthday to You!

Pokémon: Happy Birthday to You!

15/09/2017 | Flixfilm

Se Pokémon: Happy Birthday to You! på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I dag er det din store dag, og Ash, Pikachu og alle deres venner mødes for at fejre den med dig! Velkommen til endnu et år, hvor der skal fanges Pokémon!

Pokémon: Happy Birthday to You! (Pokémon: Tillykke med fødselsdagen) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pokémon: Happy Birthday to You! på YouTube.Se Pokémon: Happy Birthday to You! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pokémon: Happy Birthday to You! (Pokémon: Tillykke med fødselsdagen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pokémon: Happy Birthday to You! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pokémon: Happy Birthday to You!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pokémon: Happy Birthday to You! (Pokémon: Tillykke med fødselsdagen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar