Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pokémon: Happy Birthday to You!

15/09/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: I dag er det din store dag, og Ash, Pikachu og alle deres venner mødes for at fejre den med dig! Velkommen til endnu et år, hvor der skal fanges Pokémon!


Se Pokémon: Happy Birthday to You! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pokémon: Happy Birthday to You! (Pokémon: Tillykke med fødselsdagen) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pokémon: Happy Birthday to You! (Pokémon: Tillykke med fødselsdagen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pokémon: Happy Birthday to You! herunder:Fra premieredatoen (15. september, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Pokémon: Happy Birthday to You! (Pokémon: Tillykke med fødselsdagen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Pokémon: Happy Birthday to You! stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar