Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pokémon: Indigo League

Pokémon: Indigo League

02/09/2015 | Flixfilm

Se Pokémon: Indigo League på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Oplev en verden af Pokémon sammen med den 10-årige Ash og hans partner Pichachu, mens de forfølger Ash's ultimative mål: at blive en Pokémon-mester.

Pokémon: Indigo League havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pokémon: Indigo League på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pokémon: Indigo League ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pokémon: Indigo League stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pokémon: Indigo League, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pokémon: Indigo League er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Pokémon: Indigo League

  1. Heidi - kl. 10:16, 23-02-2018:

    Det kun være rat vise også sæson 2 også kom af pokemon indigo Leagues

    Skriv kommentar