Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pokémon: Indigo League

Pokémon: Indigo League

02/09/2015 | 1 kommentar

Se Pokémon: Indigo League på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Oplev en verden af Pokémon sammen med den 10-årige Ash og hans partner Pichachu, mens de forfølger Ash's ultimative mål: at blive en Pokémon-mester.


Se Pokémon: Indigo League på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pokémon: Indigo League havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pokémon: Indigo League ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pokémon: Indigo League herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pokémon: Indigo League er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pokémon: Indigo League stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Pokémon: Indigo League

  1. Heidi - kl. 10:16, 23-02-2018:

    Det kun være rat vise også sæson 2 også kom af pokemon indigo Leagues

    Skriv kommentar