Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pokémon Journeys: The Series

Pokémon Journeys: The Series

01/07/2021 | Flixfilm

Pokémon Journeys: The Series på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den unge træner Ash og hans nye ven Goh bliver forskningskolleger på professor Cerises laboratorium og rejser verden rundt for at lære alt om Pokémon.

Pokémon Journeys: The Series (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pokémon Journeys: The Series på YouTube.Se Pokémon Journeys: The Series på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pokémon Journeys: The Series (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pokémon Journeys: The Series (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pokémon Journeys: The Series, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pokémon Journeys: The Series er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.3 kommentarer til Pokémon Journeys: The Series

  1. lloyd - kl. 21:26, 20-02-2021:

    hvornår kommer sæson 3 ud på netflix

  2. Mads - kl. 15:27, 01-03-2021:

    I love diI love din series

  3. nikita - kl. 15:43, 27-03-2021:

    kan der ikke komme mere pokemon så vil jeg blive glad

Skriv kommentar