Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pokémon Master Journeys: The Series

Pokémon Master Journeys: The Series

29/04/2022 | Flixfilm

Pokémon Master Journeys: The Series på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mens Ash kæmper sig igennem verdenskroningsserien, fortsætter Goh sit forehavende om at fange alle Pokémoner. Sammen er de på vej mod eventyret.

Pokémon Master Journeys: The Series (Pokémon-mesterrejser: Serien) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pokémon Master Journeys: The Series på YouTube.Se Pokémon Master Journeys: The Series på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pokémon Master Journeys: The Series (Pokémon-mesterrejser: Serien) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pokémon Master Journeys: The Series (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pokémon Master Journeys: The Series, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pokémon Master Journeys: The Series (Pokémon-mesterrejser: Serien) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar