Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution

Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution

27/02/2020 | Flixfilm

Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have takket ja til en invitation fra en mystisk træner møder Ash, Misty og Brock Mewtwo – en kunstigt fremstillet Pokémon, der ønsker at komme i kamp.

Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution på YouTube.Se Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution

  1. Alex - kl. 01:41, 28-02-2020:

    Undertekster? Hvor er I sjove. Når nu det er Pokémon, en børnefilm, rettet mod et publikum helt ned til alderen hvor de ikke nødvendigvis kan læse endnu, hvorfor dubber I den så ikke som I gjorde før I tiden? Jeg var i biografen og se Detective Pikachu hvor jeg overhørte flere forældre klage over at filmen kun var tekstet på dansk, når nu flere af dem havde helt små børn med.

Skriv kommentar