Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pokémon: The Arceus Chronicles

Pokémon: The Arceus Chronicles

23/09/2022 | Flixfilm

Pokémon: The Arceus Chronicles på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mens de undersøger legenden om den mytiske pokémon Arceus, afslører Ash, Goh og Dawn en plan af Team Galactic, der truer verden.

Pokémon: The Arceus Chronicles havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pokémon: The Arceus Chronicles på YouTube.Se Pokémon: The Arceus Chronicles på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pokémon: The Arceus Chronicles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pokémon: The Arceus Chronicles stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pokémon: The Arceus Chronicles, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pokémon: The Arceus Chronicles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar