Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pokémon the Movie: I Choose You!

Pokémon the Movie: I Choose You!

01/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Pokémon the Movie: I Choose You! på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da Ash forsøger at fange sin første Pokémon på sin fødselsdag, får han fat i den stædige Pikachu, og sammen rejser de af sted for at finde den legendariske Ho-Oh.


Se Pokémon the Movie: I Choose You! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pokémon the Movie: I Choose You! (Pokémon Filmen: Jeg vælger dig!) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pokémon the Movie: I Choose You! (Pokémon Filmen: Jeg vælger dig!) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pokémon the Movie: I Choose You! herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pokémon the Movie: I Choose You! (Pokémon Filmen: Jeg vælger dig!) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pokémon the Movie: I Choose You! stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar