Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pokémon the Movie: I Choose You!

Pokémon the Movie: I Choose You!

01/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Pokémon the Movie: I Choose You! på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Da Ash forsøger at fange sin første Pokémon på sin fødselsdag, får han fat i den stædige Pikachu, og sammen rejser de af sted for at finde den legendariske Ho-Oh.


Se Pokémon the Movie: I Choose You! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pokémon the Movie: I Choose You! (Pokémon Filmen: Jeg vælger dig!) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pokémon the Movie: I Choose You! (Pokémon Filmen: Jeg vælger dig!) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pokémon the Movie: I Choose You! herunder:Fra premieredatoen (1. januar, 2019) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Pokémon the Movie: I Choose You! (Pokémon Filmen: Jeg vælger dig!) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Pokémon the Movie: I Choose You! stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore