Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pokémon the Movie: I Choose You!

Pokémon the Movie: I Choose You!

01/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Pokémon the Movie: I Choose You! på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da Ash forsøger at fange sin første Pokémon på sin fødselsdag, får han fat i den stædige Pikachu, og sammen rejser de af sted for at finde den legendariske Ho-Oh.


Se Pokémon the Movie: I Choose You! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pokémon the Movie: I Choose You! (Pokémon Filmen: Jeg vælger dig!) havde premiere på Netflix Danmark den 1. January, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pokémon the Movie: I Choose You! (Pokémon Filmen: Jeg vælger dig!) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pokémon the Movie: I Choose You! herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pokémon the Movie: I Choose You! (Pokémon Filmen: Jeg vælger dig!) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pokémon the Movie: I Choose You! stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore