Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pokémon: Kyurem mod Retfærdighedens Sværd

Pokémon: Kyurem mod Retfærdighedens Sværd

01/06/2014 | Flixfilm

Se Pokémon: Kyurem mod Retfærdighedens Sværd på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Ash og hans venner finder en såret Pokémon, som de ikke kender, på et tog, og mens de planlægger en redning, bliver toget angrebet af Kyurem.


Se Pokémon: Kyurem mod Retfærdighedens Sværd på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPokémon: Kyurem mod Retfærdighedens Sværd havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pokémon: Kyurem mod Retfærdighedens Sværd ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pokémon: Kyurem mod Retfærdighedens Sværd herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pokémon: Kyurem mod Retfærdighedens Sværd er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pokémon: Kyurem mod Retfærdighedens Sværd stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar