Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pokémon the Movie: Power of Us

Pokémon the Movie: Power of Us

01/01/2020 | Flixfilm

Pokémon the Movie: Power of Us på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Ash og Pikachu tager til Fula City for at deltage i vindfestivalen, men da katastrofen lurer, må de samarbejde med en flok outsidere for at redde situationen.

Pokémon the Movie: Power of Us (Pokémon-filmen: Sammen er vi stærke) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pokémon the Movie: Power of Us på YouTube.Se Pokémon the Movie: Power of Us på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pokémon the Movie: Power of Us (Pokémon-filmen: Sammen er vi stærke) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pokémon the Movie: Power of Us stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pokémon the Movie: Power of Us, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pokémon the Movie: Power of Us (Pokémon-filmen: Sammen er vi stærke) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar