Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle

Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle

08/10/2021 | Flixfilm

Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Koko vokser op i junglen med en enlig Zarude, men da han møder Ash og Pikachu, opdager han menneskeverdenen – og en plan, der truer hans hjem!

Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle på YouTube.Se Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar