Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pokémon the Series: XYZ

Pokémon the Series: XYZ

01/04/2017 | Flixfilm

Se Pokémon the Series: XYZ på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da Ash og hans team udforsker Kalos-regionen, møder de både venner og fjender, deriblandt Team Flare og en mystisk Mega Evolution-træner.


Se Pokémon the Series: XYZ på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPokémon the Series: XYZ (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pokémon the Series: XYZ (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pokémon the Series: XYZ herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pokémon the Series: XYZ er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pokémon the Series: XYZ (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Pokémon the Series: XYZ

  1. Noah - kl. 22:44, 11-08-2019:

    vi vil have pokemon xyz tilbage på Netflix nu!!!!!!!!!!!!!

  2. Nikita - kl. 00:13, 19-12-2019:

    Hej kan vi ikke nok få Pokemon X Y Z tilbage på Netflix mig og mange andre glade

    Skriv kommentar