Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pokémon – White – Victini og Zekrom

Pokémon – White – Victini og Zekrom

01/03/2014 | Flixfilm

Se Pokémon – White – Victini og Zekrom på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Ash vækker den legendariske Pokemon Zekrom for at få hjælp til at redde den mytiske Victini og frelse Eindoak-byen fra vandreren Damon.

Pokémon – White – Victini og Zekrom havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pokémon – White – Victini og Zekrom på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pokémon – White – Victini og Zekrom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pokémon – White – Victini og Zekrom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pokémon – White – Victini og Zekrom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pokémon – White – Victini og Zekrom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Pokémon – White – Victini og Zekrom

  1. Weyla - kl. 13:01, 10-07-2014:

    Christy, I originally had a ptiruce of Matt Damon here, as well, but the posting got complicated and he got the axe. 🙂 Looks like we have the same favorites.And yeah, I agree that I haven’t loved Brad Pitt’s latest movies. But I’m planning to see the Jesse James one this weekend, and I’m hoping for the best.

    Skriv kommentar