Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Polar

25/01/2019 | Flixfilm

Se Polar på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Jonas Åkerlund
Skuespillere: Mads Mikkelsen, Vanessa Hudgens, Katheryn Winnick, Fei Ren
Spilletid: 118 min
Land: Germany, USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En lejemorder må udskyde sin pension, da hans grådige chef sender et hold af unge, skruppelløse dræbere efter ham.


Se Polar på Netflix

Anmeldelse: Polar

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPolar havde premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Polar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Polar herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Polar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Polar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar